Expert Somfy
Beltéri árnyékolók vezérlése

- Hamarosan -


Kültéri árnyékolók vezérlése

A kültéri árnyékoló rendszerek működtetése olyan technikai megoldások, melyek kényelmesebbé teszik a redőnyök, napellenzők, lamellás rendszerek használatát, ezáltal növelik hatékonyságukat és biztonságukat. Az alapelemei a rendszernek a következők:
  • elektromos működtetésű motor
  • vezérlő egységek
  • érzékelők és automatizálási elemek


Garázskapuk vezérlése

Elhelyezésük és hasznosságuk révén, a garázskapuk meghatározó elemek egy ergonómikus és kényelmes othhon hangulának létrehozásában. A javasolt elektromos vezérlés - mely ezeknek az kapuknak a biztonságát és könnyű használatát biztosítják - kizárolagosan otthoni haszálatra kifejlesztett rendszerek. Ezáltal hely-és energia takarékosság meghatározói, időtálló, könnyű felhasználású, környezet-specifikus funkciókkal ellátott, diszkrét kivitelezésű és működésű termékek.


Nyíló- és tolókapuk vezérlése

Állandó jelleggel szabadban levő, természeti viszontagságoknak kitéve, éjjel-nappal igénybe véve, a nyíló- és tolókapu vezérlések átlagon felüli tartóssággal és megbízhatósággal rendelkeznek. Mivelhogy általában bejárati kapuk irányítását szolgálják, szem előtt vannak, ezért elengedhetetlen, hogy kinézetelük kellemes legyen, teljes élettartamuk ideje alatt. Kéréseknek megfelelően, különböző konfigurációkban szerelhetők és széles válászték áll rendelkezésre érzékelők és kiegészítők terén.


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio