Gaviota
Premium - Smart napellenzők

A Premium és Smart napellenző egyszerű, modern és dinamikus vonalvezetéssel rendelkezik, eloxált alumínium szerkezettel rendelkezik, mely szinterezéssel fehér színre van festve, ezáltal semleges színe illeszkedik mindeféle építészi elemmel.


Balcon napellenzők

A Balcon napellenző merev karos árnyékolási rendszer, kisebb üvegfelületek árnyékolására ajánlott, ablakok, kirakatok, kisebb erkélyek számára. A merev karok feszített forgórészei kifeszítve tartják a vásznat és lehetőséget nyújtnak megállítani a napellenzőt köztes helyzetben, így megfelelő árnyék-nap arányt biztosítva.


Premium Box napellenzők

Premiun Box napellenző - csuklókaros megoldás, fokozott védelmet biztosít a napellenzőnek az alumínium toknak köszönhetően.


Solar napellenzők

A solar napellenző nagyon elterjedt külső árnyékolási rendszer, klasszikus típus, csuklókaros, nagy felületek árnyékolására alkalmas.


Veranda napellenzők

Különleges, téli kertek árnyékolására, kimondottan erre a célra kifejlesztett rendszerek - aránylag könnyű szerkezetek, egyenes vagy dölt üveg felületek fölé szerelhető, a téli kertek vékony profiljaira szerelhetőek, tokkal védett vászonnal.


Zen napellenzők

A Zen napellenzők udvarok, kertek, teraszok árnyékolására szánt árnyékolási rendszerek, kiválló szélálló tuljdonságokkal bírnak, egyszerű és hatékony kezeléssel rendelkeznek, egy nagyon különleges hangulatot  erdményezve.


Standard szélfalak

A szélfalak áttetsző, függőleges rendszerek, esődlegesen szél elleni védelemre ajánlott, kényelmet és védelmet biztosítva minden körülményben. A felhasznált anyag áttetsző polimer anyagből készül, melynek 90%-os áteresztő képessége van, ugyanakkor UV-szűrő hatása is. Ez az anyag kettős előnyt nyújt: nem gátolja a kilátást és nem árnyékolja a napot, így kellemes, meleg széltől védett helyiséget biztosít.


Cortine de vânt - Keeper

Teraszok, nyári kertek, lefödésekre ajánlott, de sikeresen alkalmazhatóak lakások erkélyeinél is. Az egyszerű felépítésüknek, időtálló anyaguknak köszönhetően, bármelyik évszakban használhatók.

Kültéri árnyékolók vezérlése

A kültéri árnyékoló rendszerek működtetése olyan technikai megoldások, melyek kényelmesebbé teszik a redőnyök, napellenzők, lamellás rendszerek használatát, ezáltal növelik hatékonyságukat és biztonságukat. Az alapelemei a rendszernek a következők:
  • elektromos működtetésű motor
  • vezérlő egységek
  • érzékelők és automatizálási elemek


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio