Hella
Lamellás árnyékolók

Kültéri, nagyon széles termékskálájú laméllás árnyékoló rendszerek. Modern és hatékony megoldások, magánházak ablakaitól elkezdve az óriási ipari üveg felületek árnyékolására is alkalmas.
A Hella zsaluziák, hatékony árnyékoló rendszerek révén, rugalmas rendszerek, ezért megfelelő hőmérsékletet és kényelmet biztosítanak.
Egyedi tervezésük érdekes homlokzati árnyékoló elemekként működnek.
Egyik legnagyobb előnyük, hogy a lamellák elforgatásával külön-külön tudjuk állítani a behatoló sugarak mennyiségét, ezáltal meggátoljuk kivülről a belátást, de bentről ki lehet látni. Jó szélálló tulajdonságokkal bírnak, hosszú élettartamúak és energiacsökkentő hatásuk van.

A Hella napvászonok szintén kültéri árnyékolók, rendkívül tartós speciális vászonból készülnek, melyek nem gátolják teljes mértékben a kilátást, de meggátolják a napsugarak behatolását. Ezek az vásznak nagyon jó minőségű alkatrészekkel társulnak, ezért hosszú élettartalommal és könnyű használatot biztosítanak. Megfelelő árnyékolás olyan helysigékben, ahol képernyők,kivetítők találhatóak, sport építményekben - tökéletes védelmet bíztosít a kánikula ellen, és kifele tükrözi az elvakító forró napsugarakat.


Tenda napellenzők

Téli kert árnyékoló, üveg felületek árnyékolására szánt napellenző. A Tenda napellenző kíváló minőségét az oszták Hella cégnek köszönheti, Európa egyik vezető árnyékolás tehnika gyártójának.


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio