Beltéri árnyékoló rendszerek

A belső árnyékoló rendszerek időtálló termékek, melyek védelmet nyújtanak az erős fénysugarak ellen, ugyanakkor dekoratív jellegűek, különleges hatást gyakorolva a helyiségre. A széles választék, úgy típusban, mint méretben és színben, lehetővé teszi, hogy minden igény kielégíthető legyen.


Az alumínium reluxák lamellás árnyékoló rendszerek, melyek védelmet nyújtanak a nap sugarai ellen, a behatoló fény erősségét a lamellák forgatásával vagy részleges vagy teljes felemelésével szabályozhatjuk. A reluxák széles színválasztékból rendelhetőek, ezáltal igényeink szerint társíthatjuk a helyiség színvilágához.A fa reluxák rusztikus megjelenést kölcsönöznek a helységnek, intim, családias hangulatot teremtve a szobákban. Annak érdekében, hogy esztétikus összhatást kapjunk, az alumínium karnis színé összeegyeztethető a lamellák színével, amit a lamellák színével megegyező színű faborító felhasználásával érünk el.Az alumínium reluxák esetében a lamellák szélessége 16 vagy 25 mm lehet, fa reluxa esetében ezek 25 vagy 50 mm szélesek.

A klasszikus szalagfüggönyök testreszabható mozgatása - szélektől szélekig, vagy középről szélek irányába, vagy szélektől közép irányba - valamint a széles szín-és anyagtípus választékának köszönhetően, egy nagyon hatékony beltéri árnyékoló. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a szalagfüggöny megfelelő bármilyen helyiségben, legyen szó gyerekszobáról, irodai helyiségről vagy raktár helyiségről.
A bejutó fény erősségét a lamellák elforgatásával szabályozhatjuk, ugyanakkor kellemes hangulatot is tudunk teremteni.
A lamellák, igény szerint 89 vagy 127 mm szélességben rendelhetőek.
A szalagfüggöny hosszú élettartamát a minőségi alumínium, illetve műanyag alkatrészeknek is köszönheti.


A rolleták hatékony belső árnyékoló rendszerek, ugyanakkor a különböző típusú és színű amyagok különleges hangulatot teremtenek, természetes, kellemes módon szűrve meg a behatoló fényt. A napszak bármelyik percében használhatóak, tökéletesen beillenek lakásunkba, irodánk környezetébe.
Annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsünk, a Zsozo Kft rolettái több féle típusban rendelhetőek, alumínium tengellyel (A17, A25), különböző konzol méretekkel, láncos vagy rugós működtetéssel kerülnek gyártásra.
Tetőtéri ablakokra, ferde-, illetve billenő ablakokra kifejlesztett roletta típusok is megtalálható terméklistánkban.
Egy nagyobb fokú árnyékolás érdekében a tokozott rolettát választhatjuk, amely felső tokba gyűjti az anyagot és az oldalakon levő megvezetősíneknek köszönhetően nem engedi a be a fény a roletta széle mellett.
A vásznak fényáteresztő, fényzáró, illetve a natúr gyűjteményekből választhatóak.
Számos típusú rolettavászon lehetőséget nyújt nyomtatásra, ezáltal reklám hordozóként is használhatjuk.


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio