Redőnyök

A Zsozo Kft gyártósoraiból különböző redőny típusok kerülnek ügyfeleink rendelkezésére. Ezek a külső árnyékoló rendszerek összekapcsolódó lamellákból rakódnak össze, melyek felfele tekeredéssel látható vagy rejtett tokba gyűlnek össze. A redőnyök védelmet nyújtanak a nap sugarai ellen, hang- és hőszigetelő hatásuk van, és intimitást biztosítanak a helyiség használóinak. Hőszigetelő hatásuk által nyáron kellemes, hűvös hőmérsékletet biztosítanak, télen pedig meggátolják a hőveszteséget. A különböző típusok és széles választékú színek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben beilleszkedjenek az épület kivitelezésébe.


Az Apparent redőnyök a nyílászárók elé, látható tokkal szerelődik. Több típust tudunk megkülönböztetni, ezek a variánsok lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen helyzetben felszerelhetőek legyenek.


Ergonomikus, továbbfejlesztett redőny típus. Abban az esetben ajánlott, amikor a káva mélysége és/vagy a szemöldök kiképzése lehetővé teszi a redőnytokok nyílászáró elé szerelését. Ezáltal a vakoló éllel ellátott redőnytok vakoláskor, színezéskor láthatatlanná válik, teljes mértékben egybeolvad az epület homlokzatával. A redőnytokok mérete 165,180, illetve 205mm lehet.


A redőnytok a nyílászáró fölé kerül beszerelésre, ezért számolni kell azzal, hogy a nyílászáró beszereléséhez szükséges nyílás magassága nagyobb kell legyen mint a nyílászáró.
A redőnytok elhelyezkedése miatt, a redőny palást feltekerése után, a redőny szinte teljes mértékben láthatatlan, a redőnytok vakolható, így nem töri meg az épület homlokzatának egységét.
Mivelhogy a Casette típusú redőny nyílászáróval együtt szerelődik, általában építkezés, felujítás alkalmával, megkíméli a tulajdonost az utólagos szerelések kellemetlenségeitől.
Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio