Szúnyoghálók
Nem igényel különösebb karbantartást. A háló üvegszálból készül, ami nem rongálódik a nap hatására és nem fagy meg téli időszakban (télen nem szükséges levenni a nyílászáróról). A háló gumikéderrel illeszkedik a keretbe.
Hagyományos billenő, lakossági vagy termopán típusú nyílászárokra ajánlott, iroda ablakokra, csarnokokba, osztálytermekbe.
A nyíló keretes szúnyoghálók húzott alumínium profilokból készülnek, melyeket eleltrosztatikus festét fed, egyszerű sarokkal vagy rugós sarokkal rendelkeznek, ergonomikus fogantyúval és klipszes zárórendszerrel szerelődnek. A keret szélén végigfutó kefék teljes fedést biztosít, növelve a szúnyogháló hatékonyságát.
Maximális méretek: 1500 mm széles x 2400 mm magas.

A kazettás szúnyoghálók összetevői: alumínium védőtok, oldalsó megvezetősínek, melyekben keferendszer található a hatékonyabb védelem érdekében, rögzítő profil, illetve üvegszálas háló. A háló alumínium tengelyre tekert, melynek belsejében rugórendszer található, ennek segítségével a háló mindig feszítésnek van kitéve. A Kazettás típusú szúnyoghálók nagyon hatékony rendszerek, ugyanakkor diszkrétek is, felhúzott állapotban szint észrevehetetlenek.
Maximális méretek: ablakok estében - 11600 x 1600 mm, egyszárnyú ajtók esetében 1100 x 2500 mm (szélesség x magasság), kétszárnyú ajtók esetében 2200 x 2500 mm (szélesség x magasság).

Különleges felépítésének köszönhetően tökéletesen záró rendszer. Hosszú távú megbízhatóságát, kevés- vagy nulla karbantartása ideális szúnyogháló rendszer. A hálószerkezetben nincsenek feszített elemek, ezért biztonságosabbak, könnyen használhatóak és hosszú élettartammal rendelkeznek.
A Plisse szúnyoghálók kerete húzott alumíniumból készül, fehér alapszínű, sínrendszerben csúszik, küszöb profillal szerelődik. A háló szürke üvegszálból készül, nap és fagyálló, oldalra gyűjtve, aránylag kis helyen elfér. Nyílása lehet egy vagy két szárnyból. Mérethatár: 2500 mm szélesség és 2600 mm magasság.

Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio