Ipari kapuk
Az ipari szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak fel, így értékes hely marad meg a kapuk előtt és mögött. A kapuk szerkezete párhuzamos a mennyezettel, a nyílás fölött vagy a tetőszerkezet formájának megfelelően.
Ebbe a családba tartoznak a teljes felületű ipari kapuk, melyek hang- és hőszigetelést biztosítnak, ugyanakkor megfelelőek a nagy ipari bejáratok elhatárolására. A panorámás szekcionált kapuk tulajdonságai azonosak a teli kapukéval, de ugyanakkor kilátást is biztosítanak az üveg felületeken keresztül, melyek akár teljes kapuméretűek is lehetnek.

A Hörmann gyorskapuk a forgalom optimizálására, a belső hőmérséklet javítására, az energia takarékosságra kifejlesztett kültérti és beltéri használatra egyaránt alkalmas kapuk. A gyorskapuk áttetsző, hajlékony anyagból készülnek, melyek függőlegesen és párhuzamosan is tudnak működni. Különböző modelljeik és a speciális anyagösszetételük miatt elengedhetetlen termékként élnek sok iparágban.

Ezek a speciális kapuk egymásba csatolt lamellás rendszerek, melyek gyors mozgással, függőlegesen nyílnak és csukódnak. A redőnykapuk és redőnyrácsok nyitáskor nem foglalnak el plussz helyet, felcsavarodnak a gerendák mögött levő tengelyekre. Ezek a termékek intenzív használatnak vannak kitéve, amit nagyon jól teljesítenek.


A Hörman minden épülettípusra tud tűzgátló tolókaput szolgáltatni, annak függvényében, hogy az épület mennyire tűzveszélyes. A garantált tűzgátló időtartam alaposan kipróbált, meghatározott és bevizsgált dokumentumokkal is alá van támasztva. A személyzet gyors átjárása, illetve a szállítókocsik konnyűszerű átjutása érdekében, olyan tűzgátló kapuk ajánlottak melyek személybejárosak, illetve vészkijáratosak. Általánosan - biztonsági szempontokból - ezek a személybejáros, vészkijáratos tűzgátló tolókapuk csillapítórendszerekkel vannak ellátva.
Nagyszerű megoldás különösebb hőveszteség nélküli átjárásra. Áttetsző, függőleges PVC lamellákból áll, melyek különböző vastagságúak lehetnek és részben fedik egymást. Megfelelőek élelmiszer gyártó, gyógyszer gyártó vagy hűtő termek helyiségeinek átjárásai közé.
Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio