Ajtók
A fémajtók széles skáláját olyan kültéri és beltéri ajtók teszik ki, melyek nagyon jó minőséggel rendelkeznek, a helyszín feltételeihez könnyen igazíthatóak és nem utolsó sorban biztonságosak. A Zsozo Kft fémajtók széles skáláját forgalmazza és helyezi üzembe, általános méretekben, de igény szerint személyre szabott méretekben is. A minőségi kidolgozásnak és anyagoknak köszönhetően, illetve a pontos gyártási méretekeknek köszönhetően nagyon megbízható és biztonságos használatot biztosítanak, ugyanakkor nagyon jól beilleszkedednek a felszerelt helyiségekbe.


Az egészségügy-gyógyszer ipari ajtók nagyon jó minőségű speciális ajtók, elkülönítő osztályokra, fertőzésgátló-, sugárzásgátló- helyiségekre tervezett ajtók, melyeket orvosi profilú intézmények igényelnek.
A Metaflex tolóajtók speciális tervezésűek és egészségügyi-gyógyszer ipari helyiségekre vannak tervezve, európai normáknak megfeleően és eleget tesznek a nemzetközi higiéniai standardoknak (HACCP) is.
A Metaficiänt típusú félig légmentesen záró ajtók felépülési termekre, intenzív osztályokra, várótermekre kifejlesztett ajtók. A Medicare típusú ajók légmentes zárulnak, elsősorban műtő termekbe, altató termekbe, előkészítő szobákba, gyógyszerészeti helyiségekbe ajánlott ajtók.


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio