Vezérlés
A motorok a híres Somfy gyártósoraiból kerülnek ki, melyek kimondottan tengelybe szerelhető csőmotrok.
A vezérlőegységek  széles választéka egyszerű fali kapcsolókból, hordozható-, falraszerelhető-, programozható távirányítokból áll. A fejlettebb típusú távirányítók különböző feltételek - évszak, család napi programja, stb. - alapján taníthatók. A legfejlettebb vezérlőegység egy központi egységből áll, mely sokféle szempont szerint programálható és összeköthető különböző épületrészek árnyékolóival.
A kényelem és biztonság növelése érdekében, ezek a rendszerek különböző érzékelőkkel egészítődnek ki, leggyakoribbak a nap-, fény-, meleg-, szél érzékelők, illetve programálható órák és jelenlét szimuláló funkciókkal ellátott érzékelők.
A három csoport - motor, vezérlés, érzékelők - kiválasztása és párosítása, nagy hatásfokú rendszereket eredményeznek, melyek megkönnyítik az életünket és kiemelik a külső árnyékoló rendszerek igazi előnyeit.

A redőnyök esetében van lehetőségünk választani a Gaviota motrok  és tartozékok családjaikból is, melyek hasonló tulajdonságokkal rendelkezek, motraik a különböző méretű redőnytengelyekre vannak optimizálva, több csatornás távvezérlők segítségével testreszabhatóak a redőnyök működése. Az érzékelők széles választéka fokozza a redőnyök hatékonyságát és növelik ezek biztonságos használatát.
"Nyugodt hazatérés', ez a elv áll a német Hörmann gyártó alapjánál, maikor lakossági vezérlésekről beszélünk. Autójából, távirányítók segítségével könnyen és gyorsan, időjárási viszonyoktól függetlenül irányíthatja garázskapuját. A fejlett technológiának köszönhetően a garázskapuk zajmentesen és feszítés nélkül működnek. Ugyanakkor, a Hörmann motorokkal szerelt garázskapuk betörésvédelem biztonsággal is rendelkeznek, amit a TIZ előírásoknak megfelelő TÜV tanusítvány is alátámaszt.

A Somfy garázskapuk mozgatására teljeskörű vezérlés megoldásokat ajánl: motorok, érzékelők, iranyító eszközök. Az évtizedek alatt összegyűjtött tapasztalat garancia arra, hogy a felhasználó kezébe egy minőségi, időtálló és jó kivitelezésű termék kerül.
A nyíló- és tolókapuk vezérlése rádióvevős rendszerek segítségével történik, mely egy kényelmes és gyors átjárást biztosít.
A Hörmann vezérlések erős pontja a szabályozható magasságú-, kemény, alumíniumból készült doboz, mely üvegszálas merevített műanyag alkatrészekből áll és jól elhelyezett, megbízható elektrónikai elemekkel telítődik. Együttesen, úgy van kialakítva, hogy ellenálljon a természeti viszontagságoknak, maximális megbízhatóságot nyújtson és kevés karbantartást igényeljen.

A Somfy motorok kültéri használatra tervezett megbízható vezérlések, melyek hosszú távú használatra tervezve. kapuk nagyságától és súlyától függően, több típust is megkülönböztetünk. Minden egyese Somfy motor mellé különböző érzékelők és kiegészítők társulnak: mozgásérzékelők, fényjelzések, szögvédelmek, stb. Ezek a kiegészítők növelik a termék hatékonyságát és biztonságát, ugyanakkor megkönnyítik a használatát.
Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio