Despre noi

SOLUȚII DURABILE PENTRU TINE!

Înfiinţat în anul 1993, firma Zsozo Srl. a iniţiat activitatea prin distribuirea articolelor de umbrire interioară: jaluzele şi perdele verticale. În foarte puţin timp a fost demarată şi producţia la aceste produse, care ţine până astăzi. Implicarea tot mai adâncă în acest segment de piaţă şi diversificarea solicitărilor, au condus la o sporire continuă a gamei de produse. Demararea producţiei de plasă contra insectelor – diferite modele – a fost un real succes şi este o ramură în continuă creştere în prezent.Creşterea cifrei de afaceri a făcut posibilă investiţii în vederea producţiei de rulouri exterioare, de diferite complexităţi şi configuraţii. Gama poduselor de umbrire a fost diversificată prin comercializarea de parasolare. Aria de distribuţie a crescut, acoperind practic tot teritoriul ţării.

În anul 2001 Zsozo s-a alăturat ca reprezentant oficial la renumita firmă germană Hörmann, lider mondial în producerea de uşi de garaj, porţi industriale, uşi interioare şi exterioare şi tehnică de încărcare. A fost un salt calitativ în evoluţia firmei, s-au deschis noi perspective şi fronturi de lucru. A însemnat o provocare atât pentru conducere, cât şi pentru angajaţi, participarea la proiecte de genul Nokia, Danone, Heineken, Hochland, Kronospan, INA Schaeffler, ATP Exodus, etc. şi a oferit o satisfacţie îndeplinirea cu brio al angajamentelor.

Angajarea ca distribuitor oficial de jaluzele şi storuri al fabricantului austriac Hella a însemnat un alt domeniu în care Zsozo poate să ofere produse de cea mai înaltă calitate şi o alternativă prin care poate să fie prezent la investiţiile importante din ţară.

Se pune tot mai mare accent pe realizarea de produse de concepţie proprie: seria porţilor autoportante şi batante, uşile culisante de mari dimensiuni, izolate termic, dar mai ales parasolarele cu braţ foarfecă tip ANTIK sunt rodul experienţei proprii dobândite în decursul anilor.

În anul 2009 s-a trecut la executarea gamei de parasolare seria GS – Balcon, Premium, Solar, Premium Box - atingând şi în acest domeniu un nivel calitativ superior, termene de livrare reduse şi preţ competitiv.

2010 a însemnat anul întemeierii colaborării şi obţinerea dreptului de distribuţie al produselor renumitei firme din domeniul uşilor medicale de diferite complexităţi - Metaflex. A fost o mutare dictată de realităţile pieţei, România având nevoie de produse de calitate şi o utilitate extremă în domeniul medical, pentru a putea recupera decalajul faţă de ţările dezvoltate.

În prezent, Zsozo - cu activitatea sa diversificată – încearcă să fie cât mai accesibilă clienţilor şi a celor interesaţi. Dezvoltă o strategie de marketing flexibilă, oferind produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, fără compromisuri. Acoperind tot teritoriul ţării, reuşeşte să asigure promptitudine şi exactitate la orice punct de lucru. Scopul principal stabilit atât pentru viitorul apropiat dar şi în perspectivă, este lărgirea continuă a numărului clienţilor– persoane fizice, firme, investitori, instituţii – şi asigurarea de produse şi servicii de calitate, astfel ca aceşti clienţi să se întoarcă-reîntoarcă cu încredere la noi.


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio