Expert Somfy
Acționări pentru sisteme de umbrire interioare

 - În curând -


Acționări pentru sisteme de umbrire exterioare

Acționările pentru sistemele de umbrire exterioare sunt soluţii tehnice care fac mai confortabilă utilizarea rulourilor, parasolarelor, sistemelor lamelare, astfel sporesc eficacitatea lor şi oferă o securitate mai mare. Elementele principale a unui sistem complet de acţionare sunt:
  • motorul electric de acţionare
  • elementele de comandă
  • senzori şi elemente de automatizare


Acționări pentru uși de garaj

Ușile de garaj, prin poziţionarea şi utilitatea lor, sunt elemente determinante în crearea unui climat ergonomic şi confortabil în casă. Acţionarea electrică recomandată – destinată sporirii siguranţei şi a manevrabilităţii acestor uși – este un sistem elaborat exclusiv pentru uz rezidenţial, cu toate caracteristicile specifice domeniului.
Astfel, se ajunge la economisire de spaţiu şi energie, este fiabil, uşor de manevrat, oferă funcţii specifice mediului, este discret la aspect şi funcţionare.


Acționări pentru porți batante și culisante

Fiind permanent în aer liber, expuse capriciilor vremii, solicitate de a funcţiona zi şi noapte, în arşiţă sau ger, sunt aparate cu o robusteţe şi fiabilitate extremă.
Montate în general pe porţile de intrare, sunt expuse privirilor. Acest fapt ce impune nevoia unui aspect plăcut ochiului, care să fie menţinut pe toata durata de funcţionare. Pot fi montate în diferite configuraţii pentru diferite nevoi – sunt accesibile numeroase variante de automatizare şi o gamă largă de accesorii şi senzori.

Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio