Gaviota
Parasolare Premium - Smart

Parasolarele Premium și Smart sunt proiectate cu linii dinamice, moderne şi simple, având structuri realizate din aluminiu eloxat, acoperite prin sinterizare cu o culoare albă, neutră, ceea ce îi fac utilizabile în combinaţie cu diferite elemente arhitectonice.

Parasolare Balcon

Sistem de umbrire cu brațe rigide, destinate suprafeţelor vitrate cu deschideri mici – ferestre, vitrine, balcoane înguste. Braţele rigide cu articulaţie pretensionată ţin pânza întinsă şi permit oprirea în poziţii intermediare pentru obţinerea unui raport umbră-soare ideal.

Parasolare Premium Box

Parasolarul Premium Box - varianta cu brațe articulate, cu protecție sporită datorită tocului din aluminu în care se închide.


Parasolare Solar

Parasolarul Solar este un sistem de umbrire foarte răspândit, model clasic, cu brațe articulate, ideal pentru umbrirea suprafețelor mari.


Parasolare Veranda

Structurile destinate umbririi grădinilor de iarnă sunt special proiectate de a fi montate şi exploatate în astfel de condiţii – structuri relativ uşoare, montabile deasupra suprafeţelor vitrate drepte sau oblice, cu posibilitate de suspendare pe profilele de cadru subţiri a grădinilor, cu protejarea pânzei prin toc în timpul iernii, când acesta este strânsă.Parasolare Zen

Parasolare Zen sunt destinate grădinilor și teraselor, cu rezistență sporită la vânt, cu mecanism de acționare simplu și eficient, un sistem de umbrire care conferă locației de montaj un aspect deosebit.


Cortine de vânt - Standard

Cortinele de vânt sunt sisteme de închidere verticale și transparente, destinate să protejeze în primul rând împotriva vântului, oferind confort și protecție în orice condiții. Materialul folosit este realizat din polimer transparent, cu o vizibilitate de până la 90%, cu tratament anti-UV. Acest material are beneficii duble: nu obturează imaginea și nu blochează soarele, astfel se creează un ambient plăcut, călduros, fără vânt.Cortine de vânt - Keeper

Cortinele de vânt sunt recomandate în special pentru terase, grădini de vară, suprafețe acoperite, dar pot fi folosite cu succes și la apartamente (de exemplu pe balcoane). Datorită faptului că sunt sisteme simple, cu materiale rezistente, acestea pot fi folosite indiferent de anotimp.Acționări pentru sisteme de umbrire exterioare

Acționările pentru sistemele de umbrire exterioare sunt soluţii tehnice care fac mai confortabilă utilizarea rulourilor, parasolarelor, sistemelor lamelare, astfel sporesc eficacitatea lor şi oferă o securitate mai mare. Elementele principale a unui sistem complet de acţionare sunt:
  • motorul electric de acţionare
  • elementele de comandă
  • senzori şi elemente de automatizare


Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio