Hella




Sisteme de umbrire lamelare

Sisteme de umbrire lamelare de o largă varietate, montabile pe exterior. Este o soluţie modernă şi eficientă, utilizabilă de la ferestrele caselor particulare până la uriaşele faţade ale clădirilor de birouri.
Storurile și jaluzelele Hella asigură un climat optim în încăpere şi confortul necesar, fiind soluţii flexibile şi eficiente de protecţie parasolară.
Designul lor unic le transformă în elemente interesante de structurare a faţadelor, prin care se poate regla individual unghiul de pătrundere a luminii solare în interior.
Principalele avantaje a acestor sisteme constă în faptul că intensitatea luminii și a umbrei se poate regla individual, prin reglarea unghiului de pătrundere a luminii, astfel din exterior protejează de privirile indiscrete, dar din interior nu obturează vizibilitatea. Sunt sisteme rezistente la vânt, au o durată de exploatare îndelungată și diminuează consumul de energie.
Rulourile textile Hella sunt sisteme de umbrire exterioare, din pânză specială deosebit de rezistentă, care nu obturează în totalitate vederea, dar filtrează lumina solară. Aceste sisteme sunt elementele de construcţie de înaltă calitate, care asigură o durată de exploatare îndelungată şi operabilitate uşoară. Sunt adecvate pentru posturi de muncă cu monitoare/ ecrane, amenajări sportive sau clădiri publice, conferă protecţie perfectă împotriva caniculei şi antiorbire prin reflexia razelor fierbinţi în afara faţadei.



Parasolare Tenda

Parasolar destinat grădinilor de iarnă, în special acoperirii suprafețelor vitrate. Calitatea superioară a parasolarului Tenda este oferită de firma austriacă de prestigiu Hella, unul din liderii producătorilor de sisteme de protecţie solară din Europa.

Copyright Zsozo - 2015 | All Rights Reserved
Powered by Blue Media Studio